Mijn favorieten

Probeer de dienstverlening van Amak Lieberwirth Makelaars 3 maanden GRATIS uit! 
 

Jouw huis in Malden, Mook, Gennep, Groesbeek e.o. 3 maanden proefverkopen

Als jij je huis wilt verkopen,ben je vaak al een behoorlijk bedrag kwijt voordat de makelaar überhaupt actief begonnen is aan de verkoop van jouw woning. Daarnaast kun je ook nog te maken hebben met intrekkingskosten, als je ontevreden blijkt te zijn. Dat kan anders vonden wij van Amak Lieberwirth Makelaars. Wij vinden dat je bij het verkopen van jouw huis geen risico's hoort te lopen. Het is begrijpelijk dat jij eerst wilt ervaren of de dienstverlening van een makelaar wel aan jouw verwachtingen voldoet. Daarom bedachten wij het volgende: Proefverkopen. Met Proefverkopen probeer jij onze volledige dienstverlening in Malden, Mook, Gennep, Groesbeek e.o. de eerste 3 maanden GRATIS uit. En bevalt deze dienstverlening jou niet? Dan kun je elk moment stoppen, zonder kosten. Hoe mooi is dat?
 


Maak een afspraak voor Proefverkopen met AL Makelaars
 

 

Wat kun je verwachten met Proefverkopen?

Vanaf het moment dat jij je huis met Amak Lieberwirth Makelaars gaat proefverkopen, gaan wij actief aan de slag om jouw woning te verkopen. Je ontvangt in deze periode persoonlijk advies en begeleiding. Daarnaast wordt jouw woning in de markt gezet met het complete verkooppakket. Meer weten, vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.


Probeer de dienstverlening van Kuin Makelaardij 3 maanden gratis

 

Meer weten over onze actie? 

Wil je weten wat proefverkopen je nog meer kan bieden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen of ons direct te bellen op 024 6963333.
 

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring