Mijn favorieten

Wat is er te koop in Malden, Mook e.o.?

Een passende woning vinden is nog niet zo makkelijk. Temidden van het aanbod is het soms moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Of er is twijfel over de juiste beslissing. Een klankbord en advies komt dan als geroepen.

Ben je op zoek bent naar een huis dan is een zoekopdracht via onderstaand formulier eenvoudig uitgezet. Een zoekopdracht is iets anders als een aankoopopdracht. Bij een aankoopopdracht is het droomhuis vaak al gevonden en is de rol van een makelaar beperkt tot het zo goed mogelijk aankopen van de gevonden woning.

 

 

Vrijblijvend zonder kosten maar beperkter dan een aankoopopdracht


Bij een zoekopdracht wordt altijd begonnen met het doornemen van de woonwensen. Zaken als het aantal slaapkamers, wel of geen garage, gewenste staat van onderhoud, etc,etc. komen aan de orde. Er worden geen kosten in rekening gebracht bij een zoekopdracht. Je ontvangt ook alleen het aanbod van de bij ons te koop staande woningen.

Zodra de woonwensen en het budget bekend zijn gaan we actief aan de slag in ons eigen bestand en zullen we, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn, een passende woning voorstellen.

 

 

Uw gegevens
Zoek in plaatsen:
  1. Kies een provincie

Financieel
Woning kenmerken: