Mijn favorieten

Snel je huis verkopen tegen de beste prijs


Je huis verkopen

Je staat op het punt om jouw huis te verkopen. Dat is niet niks. Je laat niet alleen een woning achter, het is een thuis dat te koop wordt aangeboden. Dat doe je niet even tussen de bedrijven door, daar komt een hoop bij kijken. Wij begrijpen waar je voor staat, hebben het al vele malen bij de hand gehad en houden dan ook rekening met alle aspecten die bij de verkoop van jouw huis komen kijken.
 
De beste presentatie


Je huis in het zonnetje, dat is waar we voor zorgen en dat maakt dat jouw huis onder de aandacht komt bij serieuze kopers. Dat gaat verder dan een weergave op Funda, al voordat jouw huis op Funda terecht komt hebben we nagedacht over wie de kopers van jouw huis zijn en richten daar alle communicatie op in. Op Funda, maar ook op Facebook, onze website en elk ander kanaal waar we de koper van jouw huis kunnen benaderen. En mocht blijken dat de oude huis-aan-huis flyer methode werkt, dan doen we dat. Zo simpel is het. Alles om jouw huis weer een fijn thuis te laten zijn. Tegen de beste prijs. Uiteraard.
 
Ook jouw huis zo goed mogelijk verkopen? Bel ons voor het maken van een afspraak, we komen graag jouw oude thuis bekijken.