Mijn favorieten


Je huis in Malden, Mook, Gennep e.o. verkopen

 

Amak Lieberwirth Makelaars helpt je graag met een persoonlijk advies en heldere taal

Je wilt je huis verkopen. Een grote stap. Je laat niet zomaar een huis achter, maar een “thuis” en gaat op zoek naar een nieuwe woning waar je hetzelfde gevoel bij wilt krijgen. Wij begrijpen dat je dit niet zomaar doet. Gelukkig ben je daar niet uniek in, wij hebben het al vele malen bij de hand gehad en houden daarom ook rekening met alle aspecten die bij de verkoop van je huis komen kijken.

Waar begin je mee? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Met onze jarenlange ervaring in het vak en grote liefde voor de regio waarin we werkzaam zijn, bepalen we samen jouw wensen en gaan wij voor het beste resultaat. En omdat de verkoop van je huis altijd begint met een reële inschatting van de verkoopprijs, ontvang je in het eerste gesprek altijd een gratis waardebepaling.
 


Heb je plannen om je huis te verkopen? H&W Makelaars Den haag maakt jouw huis verkoopklaar!

Pas verkopen als jij er aan toe bent: Virtueel Verkopen!

Heb je plannen om je huis te verkopen, maar ben je er nog niet helemaal aan toe, omdat je nog geen andere woning hebt gevonden? Wij snappen dat het in deze markt moeilijk is om een huis te vinden in Malden en omgeving. Daarom hebben wij iets bedacht: Virtueel Verkopen. Met Virtueel Verkopen maken wij jouw woning alvast verkoopklaar, maar zetten ‘m nog niet officieel “online”. Alleen serieuze kopers krijgen achter de schermen jouw huis te zien. Met Virtueel Verkopen kun je je dus rustig oriënteren op een andere woning en ontdekken hoe je eigen woning in de markt ligt. Wil je meer weten? Klik dan op de onderstaande button. 
Verkoop je huis snel en voor de juiste prijs met Amak Lieberwirth Makelaars

Onze persoonlijke benadering zorgt voor een vlotte verkoop van jouw woning. Maar een snelle verkoop alleen is niet genoeg. Waarom kiezen voor ons? Wij zetten het nog even voor je op een rijtje:

 Wij zijn persoonlijk betrokken en kennen de regio op ons duimpje
 Je krijgt altijd een gratis waardebepaling en verkoopscan
 Wij zetten diverse offline en online marketing middelen in
 Wij zijn flexibel en communiceren open en helder
 Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en vastgoeddeskundigen
 Voor de start van de verkoop bespreken we alle kosten. Eerlijk, duidelijk en transparant, zonder verrassingen achteraf.
 Je kunt ons 3 maanden gratis uitproberen met onze actie: Proefverkopen

 


Onze klanten geven ons een 9.0

op onze verkoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars HoogeveenKom kennismaken!

Wij leren je graag kennen. Neem contact met ons op, dan plannen we een gesprek waarin we jouw wensen bespreken. Bel of mail ons voor een afspraak. Of vul het contactformulier in, dan nemen wij contact met jou op.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring