Mijn favorieten

Aankoop makelaar Malden, Milsbeek, Mook


Het lijkt zo eenvoudig het kopen van je droomhuis. Je zoekt, vindt en koopt het huis van jouw dromen, meer is het niet toch? Niet helemaal. Veel mensen stuiten toch op een aantal zaken waardoor zij ervoor kiezen om de expertise van een aankoopmakelaar in te schakelen.
 
Wat doet een aankoopmakelaar?


Het kopen van een huis is lastiger dan je zou denken. Je krijgt te maken met het bepalen van de juiste waarde van het huis dat je op het oog hebt, er moet onderhandeld worden over de aankoopprijs en de staat van het huis. Hoe is die nu echt? Als aankoopmakelaar worden wij niet verblind door die eerste verliefdheid die je voelt als je jouw droomhuis gevonden hebt. Wij weten wat je zoekt, wat jouw mogelijkheden zijn en kijken kritisch naar de werkelijke waarde en staat van het huis en halen voor jou de scherpste prijs binnen.
 
Specialist in de regio


Alert Lieberwirth makelaars heeft zich volledig gespecialiseerd in de begeleiding van de aan- en verkoop van particuliere woningen in deze mooie regio. We kennen het gebied door en door en zijn op de hoogte van alle infrastructurele ontwikkelingen, gemeentelijke verordeningen. Wij weten waar de beste scholen zijn etc. etc.

Kortom, alles wat je wilt weten over jouw nieuwe woonomgeving wordt door ons haarfijn uit de doeken gedaan.
 
Ook goed beslagen ten ijs komen bij de aankoop van jouw droomhuis? Bel met Alert Lieberwirth, we komen graag eens op de koffie om al jouw wensen door te spreken.