Mijn favorieten


Wij zijn jouw aankoopmakelaar in regio Malden, Mook en Gennep


Samen vinden we jouw nieuwe “thuis”

Je zoekt een nieuw “thuis”, vindt en koopt het huis van je dromen en klaar! Het lijkt zo eenvoudig, maar in de praktijk valt dat vaak tegen. In de huidige woningmarkt is een aankoopmakelaar daarom een goed idee. Door het beperkte aanbod van woningen is snel handelen een vereiste. Toch is het belangrijk geen overhaaste beslissingen te nemen. Door onze jarenlange ervaring, ons netwerk in de regio en onze objectieve kijk op het aanbod, zorgen wij ervoor dat jij snel kan handelen als dat nodig is. Wij weten precies welke informatie nodig is voor een gefundeerde beslissing en ondersteunen je graag bij het maken van de juiste keuze. Zo ben je over tien jaar nog steeds blij met je nieuwe woning.
Wij begeleiden het hele proces, van een zoekopdracht tot de overdracht bij de notaris. Vraag meteen een gratis adviesgesprek aan, dan bespreken we je wensen en zetten we alle mogelijkheden op een rijtje. 
Waarom een aankoopmakelaar inzetten?

De aankoop van een huis is één van de grootste aankopen van je leven. Als je al een huis op het oog hebt moet je je niet alleen laten leiden door je gevoel. Een aankoopmakelaar helpt je met een nuchtere blik naar de woning te kijken. Voldoet deze echt aan al je wensen? Dan helpt de aankoopmakelaar je door te bekijken of de vraagprijs reëel is. De onderhandeling is in goede handen bij Amak Lieberwirth Makelaars.

Wat doen wij als aankoopmakelaar voor jou?

 
Wij gaan mee naar de (tweede) bezichtiging en zorgen voor een objectieve blik
 Wij zorgen ervoor dat je niet een miskoop doet
 Wij kunnen een  taxatierapport op laten maken
 Wij zorgen voor een snelle onderhandeling met een strategische aanpak
 Wij begeleiden je zorgvuldig door het aankoopproces
 Wij zorgen voor een zo scherp mogelijke prijs


Wij vertellen graag persoonlijk wat we allemaal voor je kunnen betekenen. Meld je aan voor een gratis adviesgesprek. 
 Onze klanten geven ons een 9.2

op onze aankoop dienstverlening


Reviews Woonaccent Makelaars HoogeveenNeem contact op voor een vrijblijvend verkoopadvies

Wij vertellen je graag wat Amak Lieberwirth Makelaars voor je kan betekenen bij het aankopen van een woning. Bel op 024 6963333 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen, dan nemen wij contact met je op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring